מרק הדרים ושמן זית

למרק: 400 גר מחית נקטרינות 200 גר מנגו טרי 120 גר קרם קוקוס 80 גר סוכר 20 גר קונפלור –

ברוסקטה סלסה אנשובי – השף אסף שטרן

חומרי הגלם: בגט עלים מכ – 4 ענפים של זעתר טרי 3 יח עגבניות תמר מגורדות לרסק 1 צנצנת אנשובי

קרפצ'יו ים ושורשים – השף אסף שטרן

חומרי הגלם: 100 גרם דג ים נקי (ללא עור או עצמות) 2 יחידות שורש פטרו 3 גזרים בינוניים 2 סלקים

עיג’ה – לביבות ירק של יוצאי עיראק

מתכון פשוט, מזין ומנצח רכיבים: צרור פטרוזיליה 2 בצלים קצוצים תפ”א מגורר סחוט ביצים מלח פלפל מעט כורכום )לא הכרחי(

דג לברק על ריבועי פולנטה בשמן זית – שף אסף שטרן

חומרי גלם 500 גרם קמח פולנטה 3 ליטר חלב 200 גרם פרמזן מגורר 13 עלי מרווה 7 שיני שום פרוסות

לביבות בליני חורפי שף אסף שטרן

חומרי גלם למילוי: 5 עגבניות תמר חתוכות לשמיניות בלסמי משובח קרם חציל 2 יח' בצל סגול בגודל בינוני חתוך לשמיניות