ממרח שמתאים למריחה על לחם וכתוספת לכל ארוחה. רכיבים: 30 זיתים שחורים כבושים ומגולענים 1 שן שום 2 כפות שמן זית קורט פלפל שחור עלי ריחן, קורנית, חרדל וכד' הוראות הכנה: מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון ומעבדים, עד לקבלת ממרח חלק. אולי יעניין אותך גם:משק "אחיה" – חגיגות ראשית המסיק במסעדות נבחרותלביבות בליני חורפי שף אסף שטרןמסיק קיבוץ מגל – ענף עם שורשיםמסעדת לוקנדה, מלון רמדה אולבייה נצרתדג לברק על ריבועי פולנטה בשמן זית – שף אסף שטרןעיג’ה – לביבות ירק של יוצאי עיראק שיתוףGoogleהדפסהFacebookאימיילPinterest