מתכונים להורדה לחנוכה וטיפים

להורדת מתכונים לחנוכה וטיפים לחצו כאן 

מרק הדרים ושמן זית

למרק: 400 גר מחית נקטרינות 200 גר מנגו טרי 120 גר קרם קוקוס 80 גר סוכר 20 גר קונפלור –

ברוסקטה סלסה אנשובי – השף אסף שטרן

חומרי הגלם: בגט עלים מכ – 4 ענפים של זעתר טרי 3 יח עגבניות תמר מגורדות לרסק 1 צנצנת אנשובי

קרפצ'יו ים ושורשים – השף אסף שטרן

חומרי הגלם: 100 גרם דג ים נקי (ללא עור או עצמות) 2 יחידות שורש פטרו 3 גזרים בינוניים 2 סלקים

עיג’ה – לביבות ירק של יוצאי עיראק

מתכון פשוט, מזין ומנצח רכיבים: צרור פטרוזיליה 2 בצלים קצוצים תפ”א מגורר סחוט ביצים מלח פלפל מעט כורכום )לא הכרחי(

דג לברק על ריבועי פולנטה בשמן זית – שף אסף שטרן

חומרי גלם 500 גרם קמח פולנטה 3 ליטר חלב 200 גרם פרמזן מגורר 13 עלי מרווה 7 שיני שום פרוסות

לביבות בליני חורפי שף אסף שטרן

חומרי גלם למילוי: 5 עגבניות תמר חתוכות לשמיניות בלסמי משובח קרם חציל 2 יח' בצל סגול בגודל בינוני חתוך לשמיניות

סופגניות מקומיות מטוגנות בשמן זית

הסופגניות המטוגנות בשמן מזכירות לנו את סיום עונת המסיק ואת נס פך השמן אותו אנו חוגגים בחנוכה.

לחם עם חומץ ושמן זית- מתכון מקומי עתיק

אנו מביאים גרסה מודרנית למתכון שמצאנו בספר בישול בגדדי מן המאה העשירית לכבוד חג שמן הזית.

עגבניות מיובשות בשמן זית

עגבניות מיובשות בשמן זית, פשוט להכנה וטעים להפליא

ממרח זיתים

ממרח שמתאים למריחה על לחם וכתוספת לכל ארוחה.